Povestea numelui și povestea mea

4
350
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Untitled-3-1.png

Probabil ai observat deja (sau dacă nu, vei vedea acum) denumirea paginii Invitațiiflorale

a devenit Flover – Invitațiiflorale și logo este modificat.

În rândurile ce urmează voi povesti pe larg ce am făcut eu în ultimii 6 ani de când sunt freelancer.

Totul a început cu un curs de Photoshop din facultate și cu nunta mea. Întâi am lucrat câteva modele de invitații și apoi Costin a venit cu ideea să testăm și domeniul aranjamentelor florale.

Țin minte și acum cât de greu mi-a fost să găsesc un nume pentru pagina de Facebook. Voiam ceva semnificativ și ușor de reținut și așa a apărut – Flover (flower lover).

photo credit Katerina Nedelcu

Povestea Flover este una tare frumoasă și a durat fix 5 ani. 5 ani în care am dat tot ce am putut mai frumos și de care m-am bucurat poate prea puțin.

Nu m-am lăudat niciodată și nici nu am fost prea mândră de mine, deși acum când privesc în urmă și mă uit la poze de la evenimente, de multe ori am avut spirit de inițiativă și am încercat să fac lucrurile să fie diferite: de la compoziția florală până la designul final. Asta fără niciun curs floral.

Atunci îmi era rușine să zic că nu am studiat în domeniu și am învățat singură. Acum e motiv de mândrie și voi purta amintirile mereu în suflet.

photo credit Sabina Margaian

După o perioadă de muncă constantă și când ne așteptam ca lucrurile să fie line și cu mai puține sacrificii, a venit pandemia. Anul 2020 urma să fie cel mai reușit al nostru. În schimb, am avut multe situații dificile, evenimente anulate, avansuri înapoiate, vise risipite. În vara anului respectiv eram în depresie.

Nu îmi mai găseam locul și nu mă mai simțeam utilă. Asta în timp ce viața continua, responsabilitățile erau la locul lor, cheltuielile la fel.

Am participat chiar și la un interviu. A fost teribil.

Eu cu stilul meu și cu libertatea de creație să devin deodată blocată într-un job tehnic și deloc artistic.

Trebuia să găsesc o soluție și ea a venit cu ajutorul lui Dumnezeu și a îngerilor mei păzitori pământeni și stelari. 🤎

Ideea felicitărilor și implicit a invitațiilor florale a prins și mai tare viață în septembrie 2021. M-am aruncat cu tot avântul în aceast val și am căutat colaboratori în toata țara. Nu a fost ușor și chiar am fost refuzată de multe ori.

Nu m-am lăsat demotivată. Mă gândeam mereu că se poate și mai rău. Mi-am forțat ideile și creativitatea și am scos modele peste modele care au avut succes. Încet, încet viața revenea la normal.

Ce era diferit însă? Pasiunea pentru flori.

Pasiunea pentru flori se stingea și multă vreme acest sentiment m-a întristat. Nu mă mai regăseam, deși până în ultima clipă mi-am dat silința să fac impecabil fiecare eveniment și o bună perioadă m-am descurcat să îmbin armonios ambele domenii creative.

Ideea că aș putea încheia domeniul floral s-a sădit în minte și a tot crescut lună de lună până când nu am mai luat niciun eveniment nou. Atunci am știut că este vremea să termin acest capitol pe care îl credeam menirea vieții mele 🙂

Astfel, în septembrie a fost ultimul eveniment lucrat de mine și Costin, echipa Flover. 🌿

photo credit young creative

Dacă am regrete? Uneori da, însă rar. Sunt mulțumită că mi-am făcut treaba bine și că am învățat atât de multe.

Sunt recunoscătoare pentru toate colaborările minunate, oamenii grozavi pe care i-am întâlnit și care au ales să fie în continuare clienții mei și să mă susțină în noul domeniu.

Aceste lucruri sunt de inegalat și pentru asta mă simt o norocoasă!

Tot ce am păstrat din această poveste e portofoliul cu poze și numele. Numele mi-a fost prea drag ca să îl las în urmă, așa că i-am făcut loc în noua poveste 🙂

photo credit Oana Gociman/ rochie Quantum

De aici înainte vom vedea ce va fi, așa că draga mea/dragul meu – mulțumesc că ai citit și că mă urmărești.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este oo-1024x768.png

4 COMENTARII

  1. Felicitări că ți-ai ascultat inima și că ai reușit să treci peste toate momentele grele ❤️, și mai ales că ai adus la suprafață atâta frumusețe din ele❤️. Ești foarte puternică! Mă bucur că te cunosc🤗

  2. Îți mulțumesc din suflet pentru că te-am găsit, pentru că am avut marea bucurie ca la nunta noastră să vă avem printre cei mai dragi colaboratori. Aranjamentele florale au fost un vis splendid și parfumat, iar întreaga papetărie, de la invitațiile de nunta, până la cardurile de mulțumire pentru invitați, așezate cu mare atenție și migală pe mese, au întregit al nostru eveniment. Vă doresc să vă bucurați de un succes răsunător, pe măsura muncii și pasiunii pe care stiu ca le investiți în drumul pe care l-ati ales 💚
    Cu drag, o mare admiratoare a creațiilor Flover.

  3. Pandemia ne-a schimbat și noua planurile, nunta anulată doi ani la rând…dar am luat totul așa cum a venit, azi căutând idei de lumânări pt cununie, căci da anul asta vom face nunta, am zis sa te caut Draga Otilia pe Facebook sa ma inspir de la tine. Ți-am citit povestea dintr-o suflare și te regăsesc neschimbata, sensibilă și optimista. Sa ai succes in toate schimbările din viața ta!

Comments are closed.